Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Pikkuleivät
Gluteenittomat Pikkuleivät
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Pikkuleivät
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
7
minuuttiaHerkulliset gluteenittomat pikkuleivät valmistuvat helposti Viljatuotteen Gluteenittomasta Härkäpapujauhoseoksesta. Kokeile ja ihastu!
Ainekset
2 kananmunaa
2 dl sokeria
200 g voita
5,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
2 tl soodaa
3 tl kanelia
- Koristeluun
1 kananmuna ja kidesokeria
Valmistus
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää kuivat aineet ja sulatettu voi.
- Anna taikinan kovettua jääkaapissa 2-3 tuntia.
- Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota siitä muotilla pikkuleipiä.
- Voitele pikkuleipien pinta kananmunalla ja ripottele siihen sokeria.
- Paista 200 asteessa 7-8 minuuttia.
- Gluteenittomat pikkuleivät ovat parhaimmillaan tuoreina mutta ne säilyvät muutaman päivän ilmatiiviissä rasiassa. Ellet syö niitä aiemmin.