Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri mördegskaka

Glutenfri mördegskaka

Glutenfri mördegskaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

7

minuter

Det är enkelt att göra goda glutenfria kex med Cereal Products glutenfria mjölmix för spannmålsbönor. Prova och älska det!

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ägg och socker till ett skummigt skum.
  • Tillsätt de torra ingredienserna och det smälta smöret.
  • Låt degen härda i kylskåpet i 2-3 timmar.
  • Rulla ut degen till en tunn skiva och använd en kakform för att göra kakor.
  • Pensla ytan på kakorna med ägg och strö över socker.
  • Baka i 200 grader i 7-8 minuter.
  • Glutenfria kex är som bäst när de är färska men håller sig i några dagar i en lufttät låda. Såvida du inte äter dem tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.