Gluteeniton Karkeampi Tattarijauho, 3 kg

182 kr

Gluteeniton Karkeampi tattarijauho soveltuu leivontaan, jossa jauholta vaaditaan enemmän rakennetta. Hapanleipäleipureiden suosikki.

✅ jauhettu kokonaisesta, kuoritusta tattarisuurimosta
✅ selvästi karkea rakenne
✅ erityisesti hapanjuurella leivotun hapanleivän valmistukseen
❌ ei lisä- tai säilöntäaineita, GMO-vapaa

Ainesosat: 100 % karkea tattarijauho

Katso reseptit jotka sisältävät tätä tuotetta

Tuotetunnus (SKU): 02-03-002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Gluteeniton Karkeampi tattarijauho soveltuu erinomaisesti gluteenittoman hapanleivän leivontaan. Jauho on valmistettu valssimyllyllä kokonaisesta kuoritusta tattarisuurimosta ja se on koostumukseltaan selkeästi karkeaa. Tattari on täydellinen proteiinin lähde, joka sisältää ihmiselle välttämättömiä aminohappoja sekä B1 ja B2 vitamiineja. Tattarin siemenissä on lyseeni-aminohappoa sekä orgaanisesti sitoutunutta kalsiumia, rautaa, kaliumia, magnesiumia, piitä ja fluoria.

✅ jauhettu kokonaisesta, kuoritusta tattarisuurimosta
✅ selvästi karkea rakenne
✅ erityisesti hapanjuurella leivotun hapanleivän valmistukseen
❌ ei lisä- tai säilöntäaineita, GMO-vapaa

Karkeampi Tattarijauho on luonnostaan gluteenittomana ihanteellinen keliaakikoille. Ruokaisana ja helposti sulavana tattari on myös hellä vatsalle.
Vinkkejä gluteenittomaan hapanjuurileivontaan löytyy muun muassa Facebookin ryhmästä Gluteenittomat Hapanjuurileipurit. Kannattaa liittyä mukaan!

Parsakaali-punasipulipiiras
Gluteenittomat Juustoskonssit
Gluteenittomat Hapankorput
Gluteeniton Puolukkavispipuuro

RAVINTOSISÄLTÖ100g
Energia1447 kJ / 342 kcal
Rasva,
josta tyydyttynyttä
3,1 g,
0,6 g
Hiilihydraatit,
josta sokereita
63 g,
2,9 g
Ravintokuitu5,9 g
Proteiini12,6 g
Suola< 0,1 g
Paino3,02 kg (kilogramma)
Valmistaja

Virtasalmen Viljatuote Oy



Tuotteillamme on Euroopan Keliakialiiton (AOECS-Association of European Coeliac Societies) myöntämä gluteenittoman tuotteen merkin käyttöoikeus. Löydät ajantasaisen listan gluteenittoman merkin käyttöoikeuden saaneista tuotteista Keliakialiitto ry:stä. Merkin käyttöoikeus edellyttää vuosittain tehtävää AOECS-standardin (AOECS standard for gluten-free food) auditointia.


© 2024 Virtasalmen Viljatuote Oy | Gluteenittomat jauhot & jauhoseokset