Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Parsakaali-punasipulipiiras
Gluteeniton Parsakaali-punasipulipiiras
Resepti julkaistu
Gluteeniton Parsakaali-punasipulipiiras
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Annokset
9
annoksetKypsennysaika
20
minuuttiaAinekset
- Pohja
120 g pehmeää voita
0,5 prk (125g) maitorahkaa
2,5 tl leivinjauhetta
1,5 tl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Karkeaa Tattarijauhoja
- Täyte
1 iso punasipuli
200 g parsakaalta
tilkka öljyä
ripaus pippurisekoitusta (santa maria)
2,5 dl kolmen sipulin kermaa (valio)
2 kananmunaa
2 dl juustoraastetta
1 tl kuivattua rosmariiniä
0,5 tl herbemaren yrttisuolaa
0,5 tl chili-mausteseosta
2 rkl maissijauhoja
1 tl paprikajauhetta
0,5 dl tuoretta persiljaa
Valmistus
- Pohja
- Sekoita pehmeä voi ja rahka. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita hyvin.
- Levitä taikina 27cm halk. olevaan piirakkavuokaan pohjaksi ja nosta taikinaa myös hieman reunoille. Käytä tarvittaessa jauhoja apuna tai leivitä kosteilla käsillä.
- Laita jääkaappiin odottaamaan täytteen valmistusta.
- Täyte
- Kuullota tilkassa öljyä pilkotut punasipulit ja parsakaalet, ripottele hieman pippurisekoitusta mukaan.
- Sekoita keskenään kerma, kananmuna, juustoraaste ja mausteet ja lisää pohjan päälle.
- Ripottele tuore persilja kermaseoksen päälle.
- Asettele kuullotetut punasipulit ja parsakaalet viimeisenä ja paista 200’c n. 20 min.