Gluteeniton Parsakaali-punasipulipiiras

Gluteeniton Parsakaali-punasipulipiiras

AINEKSET

POHJA
120g pehmeää voita
½ prk. (125g) maitorahkaa
2½ tl leivinjauhetta
1½ tl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Karkeaa Tattarijauhoja

TÄYTE
1 iso punasipuli
200g parsakaalta
tilkka öljyä
ripaus pippurisekoitusta (santa maria)
2½ dl kolmen sipulin kermaa (valio)
2 kananmunaa
2 dl juustoraastetta
1 tl kuivattua rosmariiniä
½ tl herbemaren yrttisuolaa
½ tl chili-mausteseosta
2 rkl maissijauhoja
1 tl paprikajauhetta
½ dl tuoretta persiljaa

VALMISTUS

POHJA
Sekoita pehmeä voi ja rahka. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita hyvin.
Levitä taikina 27cm halk. olevaan piirakkavuokaan pohjaksi ja nosta taikinaa myös hieman reunoille.
Käytä tarvittaessa jauhoja apuna tai leivitä kosteilla käsillä.
Laita jääkaappiin odottaamaan täytteen valmistusta.

TÄYTE
Kuullota tilkassa öljyä pilkotut punasipulit ja parsakaalet, ripottele hieman pippurisekoitusta mukaan.
Sekoita keskenään kerma, kananmuna, juustoraaste ja mausteet ja lisää pohjan päälle.
Ripottele tuore persilja kermaseoksen päälle.
Asettele kuullotetut punasipulit ja parsakaalet viimeisenä ja paista 200’c n.20min.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *