Etusivu » Gluteeniton Karkeampi Tattarijauho » Gluteenittomat Juustoskonssit
Gluteenittomat Juustoskonssit
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Juustoskonssit
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Kypsennysaika
15
minuuttiaAinekset
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Karkeaa Tattarijauhoa
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Rouheista Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl himalajan hienoasuolaa
3 tl leivinjauhetta
100 g voita -> kuutioi
200 g ruohosipuli tuorejuustoa (viola)
2 tl kuivattua ruohosipulia
1 rkl siirappia
2,5 dl kolmen sipulin kermaa (valio)
- Voiteluun
Kananmuna
Valmistus
- Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää voikuutiot ja tuorejuusto ja nypi taikina tasaiseksi.
- Lisää sen jälkeen loputkin aineet ja sekoita käsin tasaiseksi.
- Levitä taikina jauhotetulle pöydälle ja kauli 2cm paksu taikinamatto mikäli haluat täytettäviä, muutoin kauli ohuempi taikinamatto.
- Painele piparimuotilla leivinpaperin päälle skonssit.
- Voitele kananmunalla ja ripottele halutessasi kaurahiutaleita pinnalle.
- Paista 170’c n.15 min-20 min uunista ja paksuudesta riippuen.
- Ovat valmiita, kun pinta kauniin ruskehtava.