Gluteenittomat Lihapullat ja Ruskea Kastike

AINEKSET

LIHAPULLAT
1 prk. (200g) kermaviiliä
½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarirouhetta
1 kananmuna
3 tl sipulijauhetta
1½ tl suolaa
½ tl mustapippurijauhetta
500g naudan paistijauhelihaa

KASTIKE
30g voita
2½ rkl Virtasalmen Viljatuotteen Hienoa Riisijauhoa
2½ dl vettä
½ – 3/4 tl himalajan hienoa suolaa

VALMISTUS

LIHAPULLAT
Sekoita kermaviiliin tattarirouhe, kananmuna ja mausteet ja sekoita hyvin
Lopuksi lisää jauheliha ja vaivaa n.5min
Pyörittele lihapulliksi ja paista 200’c n.15min (koosta ja uunista riippuen).

KASTIKE
Ruskista voi ja jauhot
Lisää vesi
Kettele pari minuuttia
Lisää suola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *