Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Lihapullat ja Ruskea Kastike
Gluteenittomat Lihapullat ja Ruskea Kastike
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Lihapullat ja Ruskea Kastike
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Kypsennysaika
15
minuuttiaAinekset
- Lihapullat
1 prk (200g) kermaviiliä
0,5 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarirouhetta
1 kananmuna
3 tl sipulijauhetta
1,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurijauhetta
500 g naudan paistijauhelihaa
- Kastike
30 g voita
2,5 dl vettä
0,5-0,75 tl himalajan hienoa suolaa
Valmistus
- Lihapullat
- Sekoita kermaviiliin tattarirouhe, kananmuna ja mausteet ja sekoita hyvin
- Lopuksi lisää jauheliha ja vaivaa n. 5 min
- Pyörittele lihapulliksi ja paista 200’c n.15 min (koosta ja uunista riippuen).
- Kastike
- Ruskista voi ja jauhot
- Lisää vesi
- Keittele pari minuuttia
- Lisää suola