Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Hampurilaissämpylät

Gluteenittomat Hampurilaissämpylät

Gluteenittomat Hampurilaissämpylät

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
1.6 keskiarvio 5 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita vesi, kuivahiiva ja psylliumi keskenään ja anna turvota hetki.
  • Lisää joukkoon siirappi, suola, kananmuna ja öljy ja sekoita.
  • Sekoita ksantaani 1dl jauhoja ja lisää taikinaan, sekoita ja lisää lopuksi loput jauhot.
  • Vaivaa hetki ja jaa 4 osaan.
  • Leivo sämpylöiksi ja kohota vedottomassa paikassa 1h.
  • Voitele kananmunalla ja ripottele pintaan seesaminsiemeniä.
  • Paista 225’c n. 15min tai kunnes kypsiä.

2 Kommenttia

  1. Todella huono ohje. Ainakaan ei sovi aloittelijalle. Ammattalaiselle varmaan ok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.