Gluteenittomat Hampurilaissämpylät

AINEKSET

2 dl vettä (42’c)
1 pss. kuivahiivaa
2 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
1½ rkl siirappia
1 tl suolaa
3 rkl öljyä
1 kananmuna
3/4 tl ksantaania
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

VALMISTUS

Sekoita vesi, kuivahiiva ja psylliumi keskenään ja anna turvota hetki
Lisää joukkoon siirappi, suola, kananmuna ja öljy ja sekoita
Sekoita ksantaani 1dl jauhoja ja lisää taikinaan, sekoita ja lisää lopuksi loput jauhot
Vaivaa hetki ja jaa 4 osaan
Leivo sämpylöiksi ja kohota vedottomassa paikassa 1h
Voitele kananmunalla ja ripottele pintaan seesaminsiemeniä
Paista 225’c n. 15min tai kunnes kypsiä.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *