Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria hamburgerbröd

Glutenfria hamburgerbröd

Glutenfria hamburgerbröd

Recept av Marika Kaila
1.8 från 6 röster
Tillagningstid

15

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Blanda vatten, torrjäst och psyllium och låt svälla en stund.
  • Tillsätt sirap, salt, ägg och olja och blanda.
  • Blanda xantangummi med 1 dl mjöl och tillsätt till degen, blanda och tillsätt slutligen resten av mjölet.
  • Knåda en stund och dela i 4 delar.
  • Baka till rullar och låt jäsa på en dragfri plats i 1 timme.
  • Pensla med ägg och strö över sesamfrön.
  • Baka i 225'c i ca 15 min eller tills de är genomkokta.

2 Kommentarer

  1. Riktigt dåliga råd. Åtminstone inte lämplig för en nybörjare. Förmodligen ok för en professionell

    1. Hej,
      Kan du berätta mer om vad som inte fungerar i receptet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.