Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Puolukkavispipuuro

Gluteeniton Puolukkavispipuuro

Gluteeniton Puolukkavispipuuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
3.5 keskiarvio 2 arvostelijalta
Annokset

6

kpl

Valmistus

  • Lisää kiehuvaan veteen ripaus suolaa ja hyvin vispaten tattari- ja riisijauhot.
  • Keitä hiljalleen n. 10 minuuttia.
  • Lisää puolukkasurvos puuroon ja hauduta pari minuuttia.
  • Mausta sokerilla.
  • Vatkaa jäähtynyt puuro.
  • Nauti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.