Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton peltirieska
Gluteeniton peltirieska
Resepti julkaistu
Gluteeniton peltirieska
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
30
minuuttiaVirtasalmen Viljatuotteen puuroriisistä, kaurahiutaleista ja hienosta riisijauhosta valmistuu maittava gluteeniton peltirieska. Tämä herkku on osa monen juhannusperinteitä eikä ihme sillä yhdestä pellillisestä syö useampi suu.
UUNIPELLILLINEN
Ainekset
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Puuro- ja piirakkariisiä
120 g voita
3 dl vettä
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Pieniä Kaurahiutaleita
5 dl maitoa tai vesi–kerma-seosta (3 dl vettä + 2 dl kermaa)
2 kananmunaa
1 prk kermaviiliä
2 rkl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa
1 tl suolaa
Valmistus
- Keitä puuroriisiä, voita ja vettä, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
- Lisää loput aineet ja sekoita.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle ja paista 225-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
- Tarjoa gluteeniton peltirieska esimerkiksi munavoin kera.