Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Raparperipaistos
Gluteeniton Raparperipaistos
Resepti julkaistu
Gluteeniton Raparperipaistos
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
45
minuuttiaHelppo ja nopea gluteeniton raparperipaistos sopii vaikka illanistujaisiin. Tarjoile paistos vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.
Ainekset
5-10 raparperinvartta pilkottuna
0,5-1 dl intiaanisokeria
- Muruseos
200 g voita
2 dl intiaanisokeria
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
Valmistus
- Sekoita sokeri ja raparperit.
- Levitä uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
- Nypi ainekset tasaiseksi taikinaksi.
- Levitä paistettujen raparperien päälle ja jatka paistamista vielä noin 30 minuuttia.
- Tarjoile gluteeniton raparperipaistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.
Alkuperäisen reseptin on luonut © Riikka Kohvakka