Gluteeniton pannukakku

Gluteeniton Pannukakku (Pannari)

Gluteeniton pannukakku on takuuvarma herkku, josta varmaankin kaikki pitävät. Pannari onnistuu erinomaisesti myös gluteenittomana. Tällä reseptillä pannukakku onnistuu varmasti! Ohjeesta tulee pellillinen ihanaa gluteenitonta pannukakkua, jonka voit tarjoilla esimerkiksi mansikkahillon kanssa.

AINEKSET

7 dl maitoa tai vettä
3 munaa
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta 
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
100 g voita

VALMISTUS

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Sulata voi.
Sekoita kaikki aineet kulhossa ja kaada
leivinpaperin päälle pellille ja paista noin puoli tuntia.

Gluteeniton pannukakun voi tarjota esimerkiksi jälkiruokana tai välipalana kahvin tai teen kanssa. Pannarin päälle voi laittaa pehmeäksi vaahdoksi vatkattua kermaa, vadelmahilloa, kokonaisia vadelmia, mansikoita, mustikoita. Modernimpia lisukkeita ovat suklaakastikkeen tai siirapin käyttäminen.

6 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *