Glutenfri Durramjölmix, 500 g

3,45 

Glutenfri Durramjölmix för salt och söt glutenfri bakning. Sorghum-mjölblandningen är rik på fibrer och vegetabiliska proteiner samt järn och mineraler. Med denna mjölblandning kan du enkelt uppnå en veteliknande smak och konsistens i din bakning.

Viljatuote Glutenfri Durramjölmix har utvecklats i samarbete med Helena Kemppainen.

fullkornsdurramjöl Ingredienser: 70% (EU), potatismjöl, tapiokastärkelse, psyllium.

Se recept som innehåller den här produkten →.

Glutenfri logotyp

FI-004-049

Durra är en spannmålsgröda som härstammar från Afrika och är en av de fem mest använda spannmålen i världen. Glutenfri Durramjölmix , som är lämplig för salt och söt bakning, är rik på fibrer och vegetabiliska proteiner samt järn och mineraler. Durramjölmixen är lämplig för salta och söta bakverk och ger en veteliknande smak och konsistens.

Den glutenfria durramjölmixen har tagits fram med tanke på multiallergiker. Till skillnad från våra andra mjölblandningar innehåller den varken ris eller majs.

Viljatuote Durramjölmix har utvecklats i samarbete med Helena Kemppainen.

NÄRINGSINNEHÅLL100g
Energi1424 kJ / 340 kcal
Fett,
av vilka mättade
2,3 g,
0,5 g
Kolhydrater,
varav sockerarter
68,5 g,
0,4 g
Kostfiber8,1 g
Protein6,6 g
Salt< 0,1 g

Glutenfri Durramjölmix
1 recension av ,
500g

  1. Kati -

    Tack! En riktigt bra produkt; bakade tårtbottnar, stekte plättar och bakade kaffekakor, dessutom något saltigt. Ett måste att ha hemma.

Gå till en recension

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.

Vikt0,6 kg
Tillverkare

Virtasalmen Viljatuote Oy

Glutenfritt varumärke

FI-004-049



Våra produkter är certifierade av AOECS-Association of European Coeliac Societies (AOECS-Association of European Coeliac Societies) som glutenfria. Du kan hitta en aktuell lista över produkter som har tilldelats den glutenfria märkningen på Coeliac Association. För att kvalificera sig för märkningen krävs en årlig revision av AOECS-standarden för glutenfria livsmedel (AOECS-standard för glutenfria livsmedel).


Viljatuote © 2024 Virtasalmen Oy | Glutenfritt mjöl & mjölblandningar