Digitala recepthäften

Bläddra i våra receptböcker gratis. Vi erbjuder inspiration och idéer för att använda glutenfria mjölsorter och mjölblandningar i bakning.

Alla våra recepthäften finns också i tryckt form, du kan beställa dem från vår webbutik här. MakuaMedias surdegsrecept publiceras på vår webbplats i digitalt format.

Receptbok för gatuköksmat (FIN)


Street food för vardag och fest 

Detta recepthäfte innehåller sex smakrika recept, alla med Pizza & Street Food Mix. Klicka på bilden av häftet för att hämta de testade recepten!

Gatumat för Vardag och Fest -recept SWE

Salt och sött - elektronisk recepthäfte (FIN)


Salt och sött

Innehåller våra mest populära, enkla och läckra recept på salta och söta bakverk. Häftet innehåller också information om glutenfri bakning. Klicka på bilden av häftet för att bläddra bland recepten.

Salt och sött -recept SWE

Durra recept - elektronisk receptbok (FIN)


Recept med Durra

Det här häftet innehåller våra mest populära, enkla och smakliga recept på salta och söta rätter med durra - alias sorghum. Klicka på bilden och bläddra recepten.

Recept med Durra -recept SWE

MakuaMedias recept på surdegsbröd

Ciabatta på tre sätt


Ciabatta på tre sätt

Tre inspirerande recept på glutenfritt rödbetsbröd designade av MakuaMedia för dig. Oavsett om du är en erfaren bagare eller precis har börjat din resa in i surdegsbrödets värld kommer du garanterat att hitta din favorit. Recepthäftet är på finska och det finns ingen tryckt version.



Länkar till recept på svenska:

Ciabatta med surdeg

Ciabatta med surdeg och jäst

Ciabatta med torrjäst


Höjning av torkad surrot (FIN)


Uppfödning av torkad surdegsrot

Så här använder du torkad surdegsrot. Observera att första gången du aktiverar roten tar det 3-4 dagar. Dessa steg-för-steg-instruktioner hjälper dig att lyckas aktivera och konservera roten.

Aktivering av torr surrot (SWE)