Hemsidan " Glutenfria recept " Söta bakverk " Glutenfria kryddbiskvier

Glutenfria kryddade kex

Glutenfria kryddade kex

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

15

minuter

Underbart mjuka glutenfria kryddade kex är lätta att göra med Virtasalmi Cereal Products mörka rismjöl. De är perfekta att servera vid kaffebordet.

Ingredienser

Beredning

  • Det är enkelt att göra degen. Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Tillsätt det smälta smöret och ägget.
  • Rulla degen för hand till ca 12 bollar, eller fler om du vill göra mindre kakor.
  • Grädda i 200°C ugn i ca 15 minuter tills kakorna är ljusbruna.


  • Läckert mjuka glutenfria kryddkakor för kaffebordet. Kirsi Epäpäilys |Villa Kanervas bakugn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.