Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteenittomat Maustepikkuleivät
Gluteenittomat Maustepikkuleivät
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Maustepikkuleivät
Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
Annokset
12
kplKypsennysaika
15
minuuttiaIhanan mureat gluteenittomat maustepikkuleivät valmistuvat helposti Virtasalmen Viljatuotteen tummasta riisijauhosta. Näitä kelpaa tarjoilla kahvipöydässä.
Ainekset
2,5 dl mantelijauhoa
0,5 dl perunajauhoa
0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Täysjyvä Riisijauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl jauhettua kanelia
1 tl jauhettua inkivääriä
1 dl fariinisokeria
60 g sulatettua voita
1 muna
Valmistus
- Taikinan tekeminen on helppoa. Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää sulatettu voi ja kananmuna.
- Pyörittele taikinasta käsin palleroita n. 12 kpl tai enemmän, mikäli haluat tehdä pikkuleivistä pienempiä.
- Paista vajaassa 200 asteisessa leivinuunissa noin 15 minuuttia kunnes pikkuleivät ovat kauniin vaalean ruskeat.
- Herkullisen mureat gluteenittomat maustepikkuleivät sopivat kahvipöytään tarjottaviksi.
Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni