Gluteeniton Kinkkupiirakka

Helppo piirakka Virtasalmen Viljatuotteen hirssijauhosta.

AINEKSET

POHJA
50 g sulatettua voita
1.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hirssijauhoa
75 g emmental-juustoraastetta
1 rkl turkkilaista jogurttia

TÄYTE
2 munaa
120 g kermaviiliä
1 dl ruokakermaa 15 %
2 tl dijon originale sinappia
0.5 tl suolaa
100 g emmental-juustoraastetta
200 g Poutun pizzasuikaleita

VALMISTUS

POHJA
Sekoita pohjan ainekset keskenään.
Levitä voideltuun pyöreään piirakkavuokaan.
Esipaista pohjaa noin 10min vajaassa 200 asteessa.

TÄYTE
Sekoita täytteet muut ainekset keskenään paitsi juustoraaste ja pizzakuutiot.
Levitä pizzasuikaleet esipaistetun pohjan päälle.
Kaada täyteseos päälle ja pinnalle ripottele juustoraaste.
Paista piirakkaa vielä noin 180 asteessa puoli tuntia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *