Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkkupiirakka

Gluteeniton Kinkkupiirakka

Gluteeniton Kinkkupiirakka

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Helppo gluteeniton kinkkupiirakka Virtasalmen Viljatuotteen hirssijauhosta. Herkullisen mehevä piirakka sopii tarjottavaksi niin kahvi- kuin lounaspöydässä.

Ainekset

  • Pohja
  • 50 g sulatettua voita

  • 1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hirssijauhoa

  • 75 g emmental-juustoraastetta

  • 1 rkl turkkilaista jogurttia

  • Täyte
  • 2 munaa

  • 120 g kermaviiliä

  • 1 dl ruokakermaa 15 %

  • 2 tl dijon originale sinappia

  • 0,5 tl suolaa

  • 100 g emmental-juustoraastetta

  • 200 g Poutun pizzasuikaleita

Valmistus

  • Pohja
  • Sekoita pohjan ainekset keskenään.
  • Levitä voideltuun pyöreään piirakkavuokaan.
  • Esipaista pohjaa noin 10 min vajaassa 200 asteessa.
  • Täyte
  • Sekoita täytteet muut ainekset keskenään paitsi juustoraaste ja pizzakuutiot.
  • Levitä pizzasuikaleet esipaistetun pohjan päälle.
  • Kaada täyteseos päälle ja pinnalle ripottele juustoraaste.
  • Paista piirakkaa vielä noin 180 asteessa puoli tuntia.
  • Gluteeniton kinkkupiirakka sopii suolaiseksi tarjottavaksi kahvipöytään tai lounaaksi salaatin kanssa.

    Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.