Gluteenittomat savulohimuffinssit

Gluteenittomat savulohimuffinssit

Nämä suolaiset gluteenittomat savulohimuffinssit on helppo ja nopea valmistaa. Savulohen ja tillin yhdistelmä on suussa sulavan herkullinen. Voit tarjoilla näitä juhlissa tai ottaa vaikka mukaan piknikille!

AINEKSET

12 kpl

2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa
1 dl sulatettua voita
150 g kylmäsavulohta
1 dl hienonnettua tilliä
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta pullajauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1 tl sitruunapippuria

VALMISTUS

Vatkaa kerma, munat, voi sekaisin.
Lisää hienonnettu lohi ja tilli. Lisää se sekä yhdistetyt kuivat aineet taikinaan. Sekoita vain sen verran, että saat ainekset sekaisin.
Nostele taikinaa muffinivuokiin.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 20 min tai kunnes kypsiä.

Gluteenittomat savulohimuffinssit ovat parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.

Seuraa meitä instagramissa ja facebookissa, saat helposti tiedon uusista resepteistämme.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *