Gluteenittomat banaanimuffinssit

Gluteenittomat banaanimuffinssit

AINEKSET

12 kpl

100 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 banaania (n. 400 g)
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta härkäpapujauhoseosta
1 dl mantelirouhetta
1 tl leivinjauhetta
1 ½ tl kanelia
1 tl vanilliinisokeria
Ripaus suolaa
½ dl maitoa

Koristeluun
Tomusokeria

VALMISTUS

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten.
Soseuta banaanit haarukalla. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne taikinaan vuorotellen banaanisosetta ja maitoa. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Koristele jäähtyneet muffinssit tomusokerilla.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *