Herkulliset gluteenittomat banaanimuffinssit ovat helppoakin helpompia valmistaa. Kokeile ja ihastu sinäkin!
AINEKSET
12 kpl
100 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 banaania (n. 400 g)
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta härkäpapujauhoseosta
1 dl mantelirouhetta
1 tl leivinjauhetta
1 ½ tl kanelia
1 tl vanilliinisokeria
Ripaus suolaa
½ dl maitoa
Koristeluun
Tomusokeria
VALMISTUS
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten.
Soseuta banaanit haarukalla. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne taikinaan vuorotellen banaanisosetta ja maitoa. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Koristele jäähtyneet gluteenittomat banaanimuffinssit tomusokerilla.
Seuraa meitä instagramissa ja facebookissa, saat helposti tiedon uusista resepteistämme.