Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria chokladmuffins (rismjöl)

Glutenfria chokladmuffins (rismjöl)

Glutenfria chokladmuffins (rismjöl)

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

20

minuter

Virtasalmi Cereal Products rismjöl används för att tillverka läckra mjölkfria och glutenfria chokladmuffins.

Ingredienser

Beredning

  • Förvärm ugnen till 180 grader.
  • Smält 125 g choklad.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt sojamjölk, ägg och smält choklad.
  • Blanda till en jämn smet.
  • Skär resten av den mörka chokladen i bitar och tillsätt i degen.
  • Fördela smeten i muffinsformar och grädda i 20 - 25 minuter.
  • Glutenfria chokladmuffins är bäst när de svalnat något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.