Gluteenittomat Suklaamuffinssit (riisijauho)

Gluteenittomat Suklaamuffinssit (riisijauho)

Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomista riisijauhoista valmistat herkullisia maidottomia suklaamuffinsseja.

AINEKSET

1½ dl maitoa (soija, kaura, laktoositon…)
2 kananmunaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl psylliumia
1 tl vaniljasokeria
2 ¾ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa
2 ¾ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Täysjyväriisijauhoa
1 ½ dl sokeria
200 g gluteenitonta ja maidotonta tummaa suklaata

VALMISTUS

Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
Sulata 125 g suklaata.
Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää soijamaito, kananmunat ja sulatettu suklaa.
Sekoita tasaiseksi.
Leikkaa loput tummasta suklaasta rouheeksi ja lisää taikinaan.
Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 20 – 25 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *