Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Suklaamuffinssit (riisijauho)
Gluteenittomat Suklaamuffinssit (riisijauho)
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Suklaamuffinssit (riisijauho)
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
20
minuuttiaVirtasalmen Viljatuotteen riisijauhoista valmistuu herkulliset maidottomat ja gluteenittomat suklaamuffinssit.
Ainekset
1,5 dl maitoa (soija, kaura, laktoositon…)
2 kananmunaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl psylliumia
1 tl vaniljasokeria
2,75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa
2,75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Täysjyväriisijauhoa
1,5 dl sokeria
200 g gluteenitonta ja maidotonta tummaa suklaata
Valmistus
- Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
- Sulata 125 g suklaata.
- Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää soijamaito, kananmunat ja sulatettu suklaa.
- Sekoita tasaiseksi.
- Leikkaa loput tummasta suklaasta rouheeksi ja lisää taikinaan.
- Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 20 – 25 minuuttia.
- Gluteenittomat suklaamuffinssit ovat parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.