Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri pepparkaka med potatis (lepuskat)

Glutenfri pepparkaka med potatis (lepuskat)

Glutenfri pepparkaka med potatis (lepuskat)

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

12

minuter

Glutenfri potatisgnocchi är lätt att göra med Cereal Products mörka fullkornsrismjöl och havrekli. Prova och älska!

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ner ägg, rapsolja, salt, havrekli och mörkt rismjöl i det avsvalnade potatismoset.
  • Använd en sked för att lyfta upp degbollarna på ett bakplåtspapper.
  • Klicka ut degen till tunna skivor med mjölade fingrar.
  • Pensla ovansidan med ägg och strö över linfrön eller sesamfrön.
  • Mosa de glutenfria potatisklyftorna med en gaffel.
  • Baka i 250 grader i 12-15 minuter.
  • Fjärilar är som bäst när de är lätt kylda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.