Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria kryddiga bananmuffins (tef-mjöl)

Glutenfria kryddiga bananmuffins (tef-mjöl)

Glutenfria kryddiga bananmuffins (tef-mjöl)

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

25

muffins
Tillagningstid

20

minuter

Glutenfria kryddiga bananmuffins med endast tef-mjöl! Det här receptet ger ca 25 härligt saftiga muffins.

Ingredienser

Beredning

  • Mosa de mogna bananerna. Smält margarinet och blanda väl med sockret. Tillsätt äggen. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dem i smeten växelvis med bananerna, blanda så lite som möjligt.
  • Fördela smeten i muffinsformar och grädda i 175 grader i ca 20 minuter. Muffinsen kommer att bli ganska mörka på grund av tef-mjölet och bananerna, bli inte orolig!
  • Förvara de glutenfria kryddiga bananmuffinsen i en lufttät behållare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.