Startsida " Glutenfria recept " Glutenfria kryddiga bananmuffins (tef-mjöl)

Glutenfria kryddiga bananmuffins (tef-mjöl)

Glutenfria kryddiga bananmuffins (tef-mjöl)

Receptförfattare Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 genomsnittligt betyg från 0 recensenter
Portioner

25

muffins
Tillagningstid

20

minuter

Glutenfria kryddiga bananmuffins med endast tef-mjöl! Receptet ger ca 25 härligt saftiga muffins.

Ingredienser

Beredning

  • Mosa de mogna bananerna. Smält margarinet och blanda väl med sockerarterna. Tillsätt äggen. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt i smeten omväxlande med bananerna, blanda så lite som möjligt.
  • Fördela smeten i muffinsformar och grädda i 175 grader i ca 20 minuter. Muffinsen kommer att bli ganska mörka på grund av tefemjölet och bananerna, bli inte orolig!
  • Förvara de glutenfria kryddiga bananmuffinsen i en lufttät behållare.

Svara på

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.