Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria jordnötssmör-chokladkakor utan bakning

Glutenfria jordnötssmör-chokladkakor utan bakning

Glutenfria jordnötssmör-chokladkakor utan bakning

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster

Glutenfria jordnötssmör- och chokladkakor utan bakning är enkla att göra utan att baka! Förvara dem i kylen och unna dig något gott när du blir sugen!

Ingredienser

Beredning

  • Blanda samman alla ingredienser. Rulla till bollar och lägg kakorna på en bakplåtspappersklädd plåt. Pressa kakorna lite tunnare. Ställ in kakorna i frysen för att stelna i ca en timme. Dekorera med smält choklad och jordnötter. Förvara i kylen.
  • Glutenfria jordnötssmör- och chokladkakor utan bakning är perfekta att bjuda på själv eller med vänner.
  • Om du inte gillar mörk choklad kan du också prova att använda mjölkchoklad eller vit choklad.

    Njut! Selma Mönkäre |Fit Foodie Selma

4 Kommentarer

    1. Hej Maiju,
      Tack för din fråga! Detta recept ger ca 6-8 kakor beroende på storlek.

  1. Vad kan man använda istället för havregryn när inhemska spannmål inte kan användas, inte ens glutenfria?

    1. Hej Pirjo,

      Du kan till exempel prova glutenfri bovetekli i stället för havregryn. Vi har inte provat det i det här receptet, men bovetekli har fungerat bra på andra ställen som ersättning för havregryn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.