Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaa no-bake keksit

Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaa no-bake keksit

Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaa no-bake keksit valmistuvat näppärästi ilman paistamista! Säilytä jääkaapissa ja herkuttele himon iskiessä!

AINEKSET

½ dl vaahterasiirappia
½ dl maapähkinävoita
1 ½ – 2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoa

Päälle
½ dl tumma suklaahippuja sulatettuna
kourallinen maapähkinöitä

VALMISTUS

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Pyörittele palloiksi ja laita keksit leivinpaperilla vuoratulle lautaselle. Painele keksejä hieman ohuemmiksi. Laita keksit pakastimeen jähmettymään noin tunniksi. Koristele keksit sulatetulla suklaalla ja maapähkinöillä. Säilytä jääkaapissa.

Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaa no-bake keksit sopivat herkutteluun niin omassa rauhassa kuin ystävien kanssa.

Mikäli et välitä tummasta suklaasta, voit kokeilla käyttää kekseihin myös maito- tai valkosuklaata. Herkuttele!

Selma Mönkäre | Fit Foodie Selma

Tulosta

4 kommentti

    • Hei Maiju,
      Kiitos kysymyksestä! Tästä reseptistä syntyy noin 6-8 keksiä riippuen niiden koosta.

  • Mitä voisi käyttää kaurahiutaleiden tilalla kun kotimaisia viljoja ei voi käyttää, edes gluteenittomana?

    • Hei Pirjo,

      Voit kokeilla kaurahiutaleiden tilalle esim. gluteenitonta tattarilesettä. Itse emme ole kokeilleet vaihtoa tässä reseptissä mutta tattarilese on toiminut muualla hyvin kaurahiutaleiden korvikkeena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.