Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton vaalea brita-mutakakku

Gluteeniton vaalea brita-mutakakku

Gluteeniton vaalea brita-mutakakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12-17

palaa
Kypsennysaika

25

minuuttia

Gluteeniton vaalea brita-mutakakku on ihana kesäinen herkku! Marengin makeus ja vaalean mutakakun pehmeys on vastustamaton kombo!

Ainekset

Valmistus

  • Valmista kakkupohja. Sulata voi ja aseta se sivuun. Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään ja lopuksi lisää voi. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan (käytin 23cm vuokaa).
  • Valmista marenki. Erottele munanvalkuaiset. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri joukkoon pienissä erissä koko ajan sekoittaen. Levitä marenki kakkupohjan päälle. Paista uunin keskitasolla 175C n. 25-30min. Peitä kakku foliolla, jos marenki tummuu liikaa.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi. Nosta kerma jäähtyneen kakun päälle. Koristele marjoilla. Nauti gluteeniton vaalea brita-mutakakku hyvässä seurassa.

    Ina Elevant | Gluteenitonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.