Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria påskmunkar

Glutenfria lasagne-donuts

Glutenfria lasagne-donuts

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

7

minuter

Receptet ger 12 minidonuts (diameter ca 7,5 cm)

Ingredienser

Beredning

  • Deg
  • Blanda olja, vissy, ägg och socker i en skål.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna och lägg i degen.
  • Rör om för att blanda. Degen ska vara lös.
  • Skeda över degen i en spritspåse eller fryspåse och klipp upp hörnet.
  • Smörj munkformen med fett. Tryck in degen i hålen i munkskalet ungefär halvvägs upp.
  • Baka i ugnen i 200°C i ca 7 minuter. Ytan ska förbli ljus i färgen.
  • Mellan
  • Låt munkarna svalna och skär dem på mitten.
  • Vispa grädden till ett skum. Fördela sylten under munken och ringla grädden över.
  • Lyft på toppen av munken för att skapa en hatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.