Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria kex

Glutenfria kex

Glutenfria kex

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

12

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Smält kokosfettet eller margarinet.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Blanda mjölblandningen med fett och vatten.
  • Blanda till en jämn smet.
  • Kavla ut degen till en tunn skiva och gör små kex av önskad form med pepparkaksformar.
  • Grädda kexen i 200 °C varm ugn i ca 12 minuter.
  • Låt kakorna svalna innan de glaseras.
  • Du kan breda ut glasyren över hela kexet eller spritsa ut den i mönster.
  • Dekorera med sockerpärlor eller nonpareiller.


  • Kom ihåg att kontrollera att de material som används för att tillverka dekorationerna är lämpliga! © Eila Alho

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.