Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria frukostbullar

Glutenfria frukostbullar

Glutenfria frukostbullar

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

18

minuter

Beredning

  • Blanda psyllium med vatten och låt svälla i 15 minuter.
  • Smula ner jästen i en separat liten behållare, tillsätt saltet och rör om tills blandningen smälter.
  • Tillsätt jästvätskan till degen och blanda.
  • Blanda i bovetemjölet. Du kan låta det svälla en stund.
  • Tillsätt mjölet i degen och blanda till en jämn smet.
  • Låt degen andas en stund under bakplåtspapperet.
  • Dela upp degen i rullar med hjälp av bovetemjöl.
  • Låt jäsa under bakplåtspapper och grädda i 225-250 grader i 18-25 minuter, tills de fått fin färg på både ovansidan och undersidan.


  • Förvara i en lufttät behållare. © Eila Alho

Tips

  • frallor är saftiga även efter frallor .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.