Startsida " Glutenfria recept " Glutenfri vispgröt

Glutenfri vispgröt

Glutenfri vispgröt

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

8

st
Tillagningstid

10

minuter

Den godaste glutenfria vispgröten görs med vårt nya grova rismjöl! Precis som traditionell mannagrynsgröt. Prova själv och bli förtjust!

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ner mjölet i det kokande vattnet. Vispa mjölet i små omgångar så att det inte klumpar sig. Smaka av med salt. Låt sjuda i 10 minuter. Blanda i de mosade lingonen, jordgubbarna och sockret. Låt svalna och vispa fluffigt.
  • Praktfulla portioner kan du få med vispad grädde! Vispa grädden till en lätt fluffig konsistens eller, om du föredrar det, helt till en skummig konsistens.
  • Garnera den glutenfria vispgröten md vispgrädde och färska lingon och jordgubbar. Du kan också använda frysta bär om du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.