Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton vispipuuro

Gluteeniton vispipuuro

Gluteeniton vispipuuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Määrä

8

annosta
Kypsennysaika

10

minuuttia

Herkullisin gluteeniton vispipuuro valmistuu meidän uudella Karkealla Riisijauholla! Kuin perinteinen mannapuuro. Kokeile itse ja ihastu!

Ainekset

Valmistus

  • Vispaa kiehuvaan veteen jauhot. Jauhot kannattaa vispata pienissä erissä, jotta ne eivät paakkuunnu. Mausta suolalla. Hauduta 10 min. Sekoita joukkoon survos, mansikat ja sokeri. Anna jäähtyä kylmäksi ja vatkaa kuohkeaksi.
  • Näyttävät annokset saat esimerkiksi kuohukerman avulla! Vispaa kermaan hieman kuohkevuutta tai halutessasi kokonaan vaahdoksi asti.
  • Koristele gluteeniton vispipuuro kermavaahdolla sekä tuoreilla puolukoilla ja mansikoilla. Halutessasi voit myös käyttää pakastemarjoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.