Gluteeniton vispipuuro

Gluteeniton vispipuuro

Herkullisin gluteeniton vispipuuro valmistuu meidän uudella Karkealla Riisijauholla! Kokeile itse ja ihastu!

AINEKSET

2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Karkeaa Riisijauhoa
1 l vettä
2 ½ dl puolukkasurvosta
Muutama mansikka
Ripaus suolaa
½ dl sokeria

VALMISTUS

Vispaa kiehuvaan veteen jauhot. Mausta suolalla. Hauduta 10 min. Sekoita joukkoon survos, mansikat ja sokeri. Anna jäähtyä kylmäksi ja vatkaa kuohkeaksi.

Näyttävät annokset saat esimerkiksi kuohukerman avulla! Vispaa kermaan hieman kuohkevuutta tai halutessasi kokonaan vaahdoksi asti.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *