Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton vispipuuro
Gluteeniton vispipuuro
Resepti julkaistu
Gluteeniton vispipuuro
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Määrä
8
annostaKypsennysaika
10
minuuttiaHerkullisin gluteeniton vispipuuro valmistuu meidän uudella Karkealla Riisijauholla! Kuin perinteinen mannapuuro. Kokeile itse ja ihastu!
Ainekset
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Karkeaa Riisijauhoa
1 l vettä
2,5 dl puolukkasurvosta
Muutama mansikka
Ripaus suolaa
0,5 dl sokeria
Valmistus
- Vispaa kiehuvaan veteen jauhot. Jauhot kannattaa vispata pienissä erissä, jotta ne eivät paakkuunnu. Mausta suolalla. Hauduta 10 min. Sekoita joukkoon survos, mansikat ja sokeri. Anna jäähtyä kylmäksi ja vatkaa kuohkeaksi.
- Näyttävät annokset saat esimerkiksi kuohukerman avulla! Vispaa kermaan hieman kuohkevuutta tai halutessasi kokonaan vaahdoksi asti.
- Koristele gluteeniton vispipuuro kermavaahdolla sekä tuoreilla puolukoilla ja mansikoilla. Halutessasi voit myös käyttää pakastemarjoja.