Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri hallonricotta kaka

Glutenfri hallonricotta kaka

Glutenfri hallonricotta kaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 från 1 röst
Portioner

6-8

bitar
Tillagningstid

50

minuter

kaka Den läckra glutenfria hallonricottan kommer garanterat att bli en av dina favoritkakor. Den underbart saftiga basen är gjord på en lätt, glutenfri mjölblandning från Grain Product.

Ingredienser

Beredning

  • Smält smöret. Vispa samman smör, ricotta, ägg och vaniljpasta.
  • Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt de torra ingredienserna till ricottablandningen och blanda till en jämn smet.
  • Vänd ner hallonen i smeten.
  • Häll degen i en smord form med lös botten (jag använde en form med 20 cm diameter).
  • Grädda i 175°C i medelvarm ugn i ca 50 minuter.
  • kaka Den glutenfria hallonricottan är klar att avnjutas när den är lätt kyld.


  • Om du vill kan du dekorera kakan genom att strö strösocker på toppen. Ina Elevant |Glutenfri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.