Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri runeberginepaj

Glutenfri Runebergintorttu

Glutenfri Runebergintorttu

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Portioner

10

st
Tillagningstid

30

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ägg och socker fluffigt.
  • Tillsätt vaniljyoghurt, vaniljkrämspulver och vaniljarom och blanda.
  • Tillsätt de torra ingredienserna, olja och grädde och blanda väl.
  • Häll i en smord och mjölad ugnsform med en diameter på 21 cm.
  • Grädda i 200°C i 30-35 min (beroende på ugn).
  • Ovanpå
  • Låt kakan svalna och lägg en generös mängd sylt i mitten.
  • Gör en tjock pasta av florsocker och vatten och häll runt sylten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.