Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri rödvinsbärstårta

Glutenfri rödvinsbärtårta

Glutenfri rödvinsbärtårta

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

15

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ägg och socker tills det är skummigt.
  • Tillsätt det kokande vattnet lite i taget och tillsätt till sist, genom att försiktigt vända, den siktade mjölblandningen med bakpulver och vaniljsocker.
  • Häll smeten i pajformen.
  • Baka i 200 grader i 15-20 min.
  • Stjälp upp den mogna pajbotten när den svalnat.
  • Vaniljglass med smör
  • Lägg smöret i små bitar, mjölk och potatismjöl i en kastrull.
  • Värm under omrörning tills den är tjock.
  • Smaka av med vaniljsocker och socker.
  • Häll den svalnade glassen över den väl fuktade kakan och garnera med rödvinsbär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.