Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri Cheery Berry Pie

Glutenfri bärpaj med ost

Glutenfri bärpaj med ost

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

35

minuter

Denna glutenfria färska bärpaj är ett läckert tillskott till kaffebordet. Glutenfri Bovetekli Virtasalmi Cereal Products ger en lite annorlunda smak och konsistens till basen.

Ingredienser

Beredning

  • Blanda socker, mjölblandning och kli till ett mycket mjukt eller smält margarin.
  • Ta bort 1½ dl av blandningen och tillsätt resten av ingredienserna, utom bären, till den återstående degen.
  • Blanda degen till en jämn smet och häll den i en smord pajform.
  • Strö över de (frysta) bären.
  • Smula ihop degen till en glasyr och grädda i 200 °C varm ugn i ca 35 minuter.
  • Servera en glutenfri färsk bärpaj med vaniljglass till matgästerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.