Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfritt spenatbröd

Glutenfritt spenatbröd

Glutenfritt spenatbröd

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

Bröd
Tillagningstid

45

minuter

Spenat är ett superlivsmedel, och det här brödet bakas enkelt med Virtasalmi Cereal Products lätta, glutenfria mjölmix.

Ingredienser

Beredning

  • Koka upp vattnet, tillsätt den frysta spenaten och rör om. Tillsätt de övriga ingredienserna och mixa till en slät smet.
  • Häll degen i en 1½ liters brödform och täck med bakplåtspapper.
  • Låt jäsa i minst en halvtimme.


  • Grädda i en 200 °C varmluftsugn i cirka 45 minuter (utan varmluft är temperaturen 225 °C) © Eila Alho

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.