Gluteeniton Pinaattileipä

Pinaatti on superkasvi, tämän leivän leivot helposti Virtasalmen Viljatuotteen vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta.

AINEKSET

6 dl kuumaa vettä
1 pss pakastepinaattia
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
1½ tl suolaa
1 pkt Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 ps kuivahiivaa

VALMISTUS

Keitä vesi, lisää jäinen pinaatti ja sekoita. Lisää muut aineet
ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina 1½ litran leipävuokaan
ja peitä vuoka leivinliinalla. Anna kohota vähintään puoli
tuntia. Paista 200-asteisessa kiertoilmauunissa noin 45
minuuttia. (Ilman kiertoilmatoimintoa lämpötila 225 °C.)

© Eila Alho
Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *