Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri mjuk rabarberpaj

Glutenfri mjuk rabarberpaj

Glutenfri mjuk rabarberpaj

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

40

minuter

Glutenfri mjuk rabarberpaj passar bra med vaniljglass eller sås. Virtasalmi Cereal Products mjölmix med bullbönor ger pajbotten en härlig mjukhet och krispighet.

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Smält smöret och låt det svalna.
  • Blanda socker, grädde, ägg och de torra ingredienserna med det avsvalnade smöret tills allt är blandat.
  • Fördela degen i en rund, smord pajform.
  • Fyllning
  • Häll rabarberbitarna över bottnen och strö över farinsocker.
  • Förgrädda i 200°C (bakugn) i ca 15 minuter.
  • Ovanpå
  • Blanda ägg, grädde och socker under förkokningen.
  • Häll blandningen över pajen 15 minuter efter gräddningen.
  • Ställ in i ugnen i ytterligare 25 minuter.


  • Njut av den glutenfria mjuka rabarberpajen med vaniljsås eller glass. Kirsi Epäilys |Villa Kanervan Bakugn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.