Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri paj med broccoli och lök

Glutenfri paj med broccoli och lök

Glutenfri paj med broccoli och lök

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Portioner

9

ransoner
Tillagningstid

20

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • kvargBlanda det mjuka smöret och. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda väl.
  • Bred ut degen i en pajform på 27 cm i diameter som botten och lyft även degen något ut mot kanterna. Använd mjöl om det behövs eller baka med våta händer.
  • Ställ in i kylen i väntan på att fyllningen ska tillagas.
  • Fyllning
  • Fräs den hackade rödlöken och broccolin i en skvätt olja, strö över lite pepparblandning.
  • Blanda grädde, ägg, riven ost och kryddor och tillsätt i botten.
  • Strö färsk persilja över gräddblandningen.
  • Lägg den tärnade rödlöken och broccolin sist och baka i 200'c i ca 20 min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.