Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri kladdkaka med bovetemjöl

Glutenfri kladdkaka med bovetemjöl

Glutenfri kladdkaka med bovetemjöl

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

12-15

st
Tillagningstid

15

minuter

Denna enkla glutenfria kladdkaka gjord på bovetemjöl har en utsökt mörk och chokladig smak. Servera färsk eller frys in för senare användning om du orkar. Prova den och älska den också! Kakan räcker till 12-15 portioner.

Ingredienser

Beredning

  • Blanda det mjuka fettet och de övriga ingredienserna till en slät massa.
  • Grädda i en smord pajform i 200 grader varm ugn i ca 15 minuter.
  • Tårtan ska vara något avlångt i mitten.
  • Servera en glutenfri kladdkaka gjord på bovetemjöl med hallon, kostvänlig vaniljglass eller vaniljsås.
  • Du kan också frysa in kakan och servera den senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.