Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Mutakakku tattarijauhoista
Gluteeniton Mutakakku tattarijauhoista
Resepti julkaistu
Gluteeniton Mutakakku tattarijauhoista
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
12-15
kplKypsennysaika
15
minuuttiaHelppo gluteeniton mutakakku tattarijauhoista on maultaan herkullisen tumma ja suklainen. Tarjoile tuoreena tai pakasta myöhempää käyttöä varten, jos maltat. Kokeile ja ihastu sinäkin! Kakusta saa 12–15 annosta.
Ainekset
200 g maidotonta margariinia
3 dl sokeria
1,5 dl kaakaojauhetta
1 kananmuna
(4-5 tippaa piparminttu- tai appelsiiniöljyä)
Valmistus
- Sekoita pehmeä rasva ja muut aineet tasaiseksi.
- Paista voidellussa piirakkavuoassa, 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Kakun kuuluu jäädä keskeltä hieman hyllyväksi.
- Tarjoa gluteeniton mutakakku tattarijauhoista vadelmien, ruokavalioon sopivan vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kera.
- Voit myös pakastaa kakun ja tarjota sen myöhemmin.