Första sidan » Glutenfria recept » Glutenfri Blåbärspaj

Glutenfri blåbärspaj

Glutenfri blåbärspaj

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

30

minuter

Med Virtasalmis glutenfria mjöl kan du göra en underbar blåbärspaj. Denna paj behöver ingen vaniljglass som tillägg eftersom fyllningen är härligt krämig.

Ingredienser

Beredning

  • Vispa mjukt smör och socker tills det blir skum
  • Tillsätt äggen ett och ett, vispa väl
  • Blanda mjöl och bakpulver, rör blandningen försiktigt ner i degen
  • Häll upp degen på en högsidig plåt och fördela jämnt
  • Strö blåbären över degen
  • Fyllning
  • Blanda ihop övriga ingredienser ordentligt
  • Häll fyllningen jämnt över blåbären
  • Grädda på mitten av ugnen i 200 grader i ca 30 minuter

4 Kommentarer

  1. Hej! Vilken storlek på formen med höga kanter behöver du för denna blåbärspaj?
    Med vänlig hälsning, Marja Tuominen

  2. Jag har för närvarande slut på er mjölblandning för bullar. Jag skulle vilja göra en blåbärspaj. Jag har ljus mjölblandning och havremjöl. Har ni något recept?

  3. Hej, jag bytte ut blåbären mot lingon och satte till 2 teskedar pepparkakskrydda i mjölet (jag använde Virtasalmis ljusa mjölblandning), mums på julbordet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.