Startsida " Glutenfria recept " Glutenfri kladdkaka

Glutenfri skålkaka

Glutenfri skålkaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

8

Protokoll

Glutenfri Bowl Cake är som en traditionell tårta, men den kommer i en skål. Du kan stapla kakan i en stor skål för att servera, eller göra serveringsklara portioner i små skålar. Prova den och älska den också!

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ägg och socker.
  • Tillsätt den blandade bunkmjölsblandningen och bakpulver.
  • Dela degen i två delar och blanda ner kakaopulvret i den ena delen.
  • Häll degen växelvis på bakplåten i sektioner.
  • Baka i 200 °C varm ugn i 8-10 minuter.
  • När du monterar kakan är det en bra idé att fukta kakbottnen något med till exempel en mjölk + vaniljsockerblandning.
  • Fyllning
  • Vispa vispgrädden och tillsätt färskost, färskost, socker och kryddor.
  • Smält chokladen och tillsätt i blandningen eller dela fyllningen i två och blanda den vita chokladen i den ena och den mörka chokladen i den andra.
  • Slutföring
  • Dela tårtbottnen i bitar och riv jordgubbarna.
  • Montera en glutenfri bowl cake genom att alternera mellan tårtbitar, fyllning, jordgubbar och blåbär.
  • Smält slutligen lite mörk choklad och häll den över kakan med en sked för att göra ränder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.