Gluteeniton Mustikkapiirakka

Gluteeniton Mustikkapiirakka

Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomilla jauhoilla valmistat ihanan mustikkapiirakan. Tämä piirakka ei tarvitse erikseen vaniljajäätelöä sillä täyte on herkullisen rahkainen.

AINEKSET

200g pehmeää voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
2 tl leivinjauhetta

TÄYTE
5 dl mustikoita
1 prk maitorahkaa
1 prk kermaviiliä
4 kananmunaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

VALMISTUS

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi
Lisää munat yksitellen kunnolla vatkaten
Sekoita jauhot ja leivinjauhe, lisää taikinaan huolellisesti käännellen
Kaada taikina korkeareunaiselle pellille ja levitä tasaiseksi
Ripottele mustikat taikinan pinnalle

TÄYTE
Sekoita muut ainekset keskenään kunnolla
Kaada täyte tasaisesti mustikoiden päälle

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *