Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri svartvinbärstårta

Glutenfri svartvinbärssmulpaj

Glutenfri svartvinbärssmulpaj

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Portioner

8

st
Tillagningstid

45

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Vispa det mjuka smöret och sockret. Tillsätt ägget och blanda.
  • Tillsätt även grädden och blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt dem till skummet.
  • Bred ut degen i en smord och mjölad form med lös botten på 20 cm i diameter med hjälp av mjöl eller en fuktig sked/hand.
  • Fyllning
  • Blanda ihop allt och tillsätt till basen.
  • Mellan
  • Lägg de svarta vinbären ovanpå fyllningen och förbered havregrynsblandningen.
  • Ovanpå
  • Blanda samman allt och strö över vinbären.
    Grädda i 175'c i ca 45 min.
  • Låt svalna och ta bort kanterna, först när de svalnat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.