Startsida " Glutenfria recept " Glutenfri mangonudelpaj

Glutenfri mangonudelpaj

Glutenfri mangonudelpaj

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

30

Protokoll

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Smörj en pajform (25 cm i diameter). Blanda de torra ingredienserna.
  • Tillsätt smält fett, vatten och ägg. Blanda till en jämn smet.
  • Dubba formens botten och sidor.
  • Fyllning
  • Blanda ihop ingredienserna till fyllningen och bred över bottnen.
  • Lägg mangosylten i en spritspåse och häll ränder över grädden.
  • Grädda i ugnen vid 200°C i ca 30 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.