Gluteeniton Mangoruudukko Piirakka

AINEKSET

POHJA
0,5 dl sokeria
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta tai Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 tl leivonjauhetta
1 dl juoksevaa margariinia (tai sulatettua voita)
2 rkl vettä
1 kananmuna

TÄYTE
200 g (1 prk) kermaviiliä
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria

PÄÄLLE
150 g (1prk) Jam It- mangohilloa

VALMISTUS

POHJA
Voitele piirakkavuoka (halk 25 cm). Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää joukkoon sula rasva, vesi ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi.
Taputtele vuoan pohjalle ja reunoille.

TÄYTE
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
Laita mangohillo purstotuspussiin ja pursota raitoina kermaviilin päälle.
Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *