Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Mangoruudukko Piirakka
Gluteeniton Mangoruudukko Piirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Mangoruudukko Piirakka
Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
Annokset
12
kplKypsennysaika
30
minuuttiaAinekset
- Pohja
0,5 dl sokeria
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta tai Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 tl leivonjauhetta
1 dl juoksevaa margariinia (tai sulatettua voita)
2 rkl vettä
1 kananmuna
- Täyte
200 g (1 prk) kermaviiliä
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
- Päälle
150 g (1prk) Jam It -mangohilloa
Valmistus
- Pohja
- Voitele piirakkavuoka (halk 25 cm). Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää joukkoon sula rasva, vesi ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi.
- Taputtele vuoan pohjalle ja reunoille.
- Täyte
- Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
- Laita mangohillo purstotuspussiin ja pursota raitoina kermaviilin päälle.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.