Gluteeniton Hawaijin Pata- Piirakka

AINEKSET

POHJA
100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
2 dl juustoraastetta
2 dl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
0,5 tl suolaa

TÄYTE
5 dl vettä
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
1 pss (195 g) Jalostajan Hawaijin pata- aineksia
3 tl Sweet Chili -dippimaustetta
300 g jauhelihaa tai pilkottuja jauhelihapihvejä tai lihapullia
Pinnalle juustoa siivuina

VALMISTUS

POHJA
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
Nypi pohjan ainekset tasaiseksi massaksi ja levitä massa piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (halk noin 24 cm).
Esipaista pohjaa noin 10 minuuttia ennen täytteen lisäämistä.

TÄYTE
Ruskista jauheliha tai pilko jauhelihapihvit/lihapullat pieniksi.
Laita kattilaan 5 dl vettä ja keitä. Kun vesi alkaa kiehua lisää tomaattimurska, pata-ainekset ja dippimauste.
Keitä noin 15 minuuttia ja lisää jauheliha tai pihvit/pullat sekaan.
Levitä täyte pohjan päälle ja lisää pinnalle juustosiivuja.
Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia kunnes juuston pinta on kauniin kullanruskea.
Anna jäähtyä hetki ja tarjoa esim. salaatin kera.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *