Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri jordnötssmör- och bärpaj

Glutenfri paj med jordnötssmör och bär

Glutenfri paj med jordnötssmör och bär

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

8-10

st
Tillagningstid

25

minuter

Glutenfri paj med jordnötssmör och bär gjord på inhemska havreflingor och bär! Den här delikatessen är busenkel att göra!

Ingredienser

Beredning

  • Förvärm ugnen till 190°C. Blanda bär, socker och potatismjöl och fördela jämnt i pajformen. Blanda samman Virtasalmis glutenfria ekologiska snabbhavregryn, socker och salt. Tillsätt smält smör och jordnötssmör och blanda smeten tills den är slät. Bred ut smeten över bären. Grädda i ugn i 25 minuter.


  • Servera den glutenfria jordnötssmörs- och bärpajen varm, antingen som den är eller med vispad grädde och glass. Tiina Strandberg |My Berry Forest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.